Paulsmiezen » Specials » Beleggen

Geld beleggen kan op veel manieren

Geld beleggen kan op veel manieren Beleggen is een manier van geld investeren, in de hoop daar winst uit te halen. Beleggen kan op allerlei verschillende manieren. Zo zijn er aandelen waarmee u mede-eigenaar van een bedrijf wordt, en obligaties. Maar ook bestaan er beleggingsfondsen waar u moeiteloos in kunt stappen en waarin alles voor u geregeld wordt door experts. Zij zullen uw geld beleggen op een manier die hen zinvol lijkt.
In deze special komt u meer te weten over beleggen, de meest voorkomende vormen en de risico's en aandachtspunten.
Beleggen  aandelen

Beleggen aandelen

Beleggen kan op verschillende manieren. Tegenwoordig zijn er zelfs beleggingsfondsen, waar u als belegger alleen maar in hoeft te stappen. Een expert houdt de koersen in de gaten en belegt het geld vo…
Beleggen  beleggingsfonds

Beleggen beleggingsfonds

Er zijn verschillende manieren om geld te beleggen. Bijvoorbeeld door aandelen te kopen, of in obligaties te handelen. Voor wie net begint met beleggen of voor wie graag wilt beleggen, maar daarbij…
Beleggen  investeren in een bedrijf of onderneming

Beleggen investeren in een bedrijf of onderneming

Beleggen is een van de vele opties die een bank haar cliënten aanbiedt om geldt te investeren in bedrijven en ondernemingen. Doel van die beleggingen is het vermeerderen van het ingelegde vermogen.
Gepubliceerd door Paulsmiezen op 26-04-2009, laatst gewijzigd op 30-07-2016. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.